Motorcykel

Vores kommende holdstart

Vores holdstart

Denne aften er den første teori aften hvor vi gennemgår forløbet, første aften er gratis på den måde kan du se om denne skole passer til dig og dine behov.

TIMELD DIG KØREKORT I DAG!

Så tilmeld dig vores hold herunder

Hvad vores tidligere elever siger

Vi gør altid vores bedste for vores elever følere sig velkommen, hør selv

Rigtig god køreskole hvor der bliver gjort meget ud af, at teoritimer og køretimer skal være lærerige men også sjove.
Jeg kan klar anbefale at tage kørekort her.

Mie Borck

Sajad er fantastisk at køre med! Det er sjovt, samtidig med det er seriøst. Han går langt for sine elever, og det har jeg været taknemmelig for. Har helt sikkert ikke fortrudt at være med Sajad under mit forløb!😊

Michelle Husum

Så har jeg generhvervet kørekort hos Sajad kørekort Pro . Jeg er tilfreds og glad! 3 års ventetid er overstået. Et plus i det hele er at han køre den FEDESTE BMW. Tak for hjælpen og den hurtige prøve.

Timmi Ekcidar

Det er den bedste beslutning jeg har taget med hensyn til kørekort, det gik hurtigt og nemt at lære med sajad som kørelærer, samt sjovt og meget uformelt, så det ikke blev for kedeligt. Stor anbefaling herfra😊👍

Kathrine Nielsen

Rigtig gode køretimer der gjorde kørekortet meget nemmere at få.

Jens Cardel

Se flere anmeldelser på trustpilot her:

Start med kørekort i dag

Giv os et kald eller udfyld formularen.