Om kørekortpro

Historien bag Hvidovre Køreskole

KørekortPro er en 22 år ung køreskole, som siden oktober 2001 har ligget på Hvidovre Torv.

Selvom vi ønsker, at vores elever får kørekort til en fornuftig pris, er det ikke prisen vi fokuserer mest på.
Vi arbejder seriøst imod at få uddannet nogle elever, som når de har fået deres kørekort, kan være med til at afvikle trafikken på en sikker og forsvarlig måde – både for dem selv og andre.
KørekortPro står for god og seriøs undervisning i et uformelt miljø.

Kørelærerne bag Kørekortpro

Mike Hart

Principle Instructor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper.

• San Diego

• Los Angeles

• Fresno

• San Francisco

John Smith

Course Instructor

• New York

• New Jersey

• Washington D.C

• Virginia

Angela Hart

Driving Instructor

• New York

• South Carolina

• Washington D.C

• Florida

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vores tidligere elever siger

Vi gør altid vores bedste for vores elever følere sig velkommen, hør selv

Rigtig god køreskole hvor der bliver gjort meget ud af, at teoritimer og køretimer skal være lærerige men også sjove.
Jeg kan klar anbefale at tage kørekort her.

Mie Borck

Sajad er fantastisk at køre med! Det er sjovt, samtidig med det er seriøst. Han går langt for sine elever, og det har jeg været taknemmelig for. Har helt sikkert ikke fortrudt at være med Sajad under mit forløb!😊

Michelle Husum

Så har jeg generhvervet kørekort hos Sajad kørekort Pro . Jeg er tilfreds og glad! 3 års ventetid er overstået. Et plus i det hele er at han køre den FEDESTE BMW. Tak for hjælpen og den hurtige prøve.

Timmi Ekcidar

Det er den bedste beslutning jeg har taget med hensyn til kørekort, det gik hurtigt og nemt at lære med sajad som kørelærer, samt sjovt og meget uformelt, så det ikke blev for kedeligt. Stor anbefaling herfra😊👍

Kathrine Nielsen

Rigtig gode køretimer der gjorde kørekortet meget nemmere at få.

Jens Cardel