Personbil

Undervisning på dine præmisser

Alle er forskellige, og alle kan have brug for at få undervisning på deres egen måde.

Derfor har vi gjort vores undervisning, så fleksibel som overhovedet mulig. Du får alt undervisning med hjem, så du i ro og mag kan øve dig på teorien når du vil, og hvor du vil. Du får også en masse teoriprøver, så du hele tiden kan teste dit niveau og blive klar til den rigtige prøve.
Vores dygtige kørelærere står naturligvis også klar med alt den hjælp du har brug for, når de hver uge gennemgår de ting, du skal vide. Det hele er meget pædagogisk, så alle kan være med, for uanset hvad andre måske siger, så er teoriundervisning ikke det sjoveste i verden. Så meget desto mere grund til, at få det overstået i ét forsøg.

Bedre undervisning – lavere slutpris

Lad os være helt ærlige: vi er ikke de billigste på den korte bane. Det er et meget bevidst valg. Alt for ofte hører vi om elever andre steder, der har købt en billig grundpakke og efterfølgende må supplere med dyre tillægstimer, fordi undervisningen ikke har været god nok. Så ender kortet sjovt nok med at blive meget dyrt. Sådan er det ikke hos os. Vi stiller store krav til undervisningen og undervisningsmaterialet. Det skal være medlevende, fleksibelt og møde eleven på elevens niveau. Og resultatet er, at vi igen og igen kan konstatere, at vi er billigst på den lange bane.

Lovpakke
13.590,-
Mindste lovpakke
Ubegrænset teori
Manøvrebane
Glatbane
16 Kørelektioner

Værdi 16.620,-
Rabat ved køb af lovpakke -3.030,-
Du kan betale lovpakken over 3 gange, så er prisen 4.830,- pr. gang
Tilmeld Holdstart

Tilvalg til lovpakken

Førstehjælp
8 timers færdselsrelateret førstehjælp
4 timer førstehjælp ved hjertestop og 4 timer færdselsrelateret førstehjælp
Online Teorikode
Online Teorikode
Her får du alt den obligatoriske undervisning med hjem, koden er gyldig i 4 måneder.
Aftenpakke
2.995,-
Undgå fravær fra dit Gymnasium
I denne pakke ligger alt undervisning udenfor skoletid/arbejdstid.

Ekstra udgifter udover pakken

• Prøvegebyr til staten kr. 1000,-
  • Praktisk prøve kr. 1450,-
  • Adm gebyr kr. 200,-

Se vores næste holdstart

Se holdstart til personbil

Ofte stillede spørgsmål?

Du må begynde på dit kørekortforløb 3 måneder før du fylder 17 år dvs. 16 år 9 måneder.

Et komplet kørekortforløb tager ca 3 måneder

Du skal som minimum komme til teori 8 gange. Vi kører med ubegrænset teori på køreskolen, så                 teorien kan tages flere gange hvis man har behov for det.

En manøvrebane er det sted du starter med din praktiske undervisning. Der er 3 elever ad gangen på en manøvrebane. Det varer normalt 3 timer. En manøvrebane bliver også kaldt en kravlegård. Du skal lære at kravle før du kan gå.

Ja, da en manøvrebane er obligatorisk. Man må ikke starte sin køreundervisning på vej før man har været på en manøvrebane.

Man kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før man fylder 17 år.

Du kan tidligst aflægge den praktiske prøve den dag du fylder 17 år.

Den praktiske prøve aflægges i skolevognen, dvs. den bil du har øvet i og kender.

Du må ikke holde pause i mere end 3 måneder. da dette vil medføre at du skal starte helt forfra.

Ja du kan få refunderet det resterende beløb såfremt det er indenfor lovpakkens gyldighed. Lovpakken er gyldig i 1 år fra købsdatoen. Du betaler kun listeprisen for det du har taget og resten refunderes til din konto.

Listepris

Undervisning Pris
Ubegrænset teoriundervisning i 12 måneder
På køreskolen
3.500,-
Manøvrebanekursus
Lukket øvelsesplads 4×45 min.
2.500,-
Køreteknisk kurus (Glatbane)
4×45 min.
2.700,-
Kørelektion a 45 min
Kørelektion a 45 min. efter kl: 16.30
Kørelektion a 45 min. i weekenden
Praktisk køreprøve
Inkl. en opvarmnings time (i storkøbenhavn)
1.450,-
Førstehjælpskursus
Færdselsralateret
Online teorikode
Hjemme login (Gælder i 4 mdr.)
Adminstrationsgebyr
Gebyr
For personbil & MC
For generhververe
For trailer

Listepris

Ubegrænset teoriundervisning i 12
måneder
På køreskolen
3.500,-
Manøvrebanekursus
Lukket øvelsesplads 4×45 min.
2.500,-
Køreteknisk kurus (Glatbane)
4×45 min.
2.700,-
Kørelektion a 45 min
Kørelektion a 45 min. efter
kl: 16.30
Kørelektion a 45 min. i weekenden
Praktisk køreprøve
Inkl. en opvarmnings time
(i storkøbenhavn)
1.450,-
Førstehjælpskursus
Færdselsralateret
Online teorikode
Hjemme login (Gælder i 4 mdr.)
Adminstrationsgebyr
Gebyr
For personbil & MC
For generhververe
For trailer

Se hvordan vores Kørekortforløb er

Hos kørekortPro har du adgang til hele undervisningsforløbet hjemmefra. Det betyder, at du har mulighed for, at forberede dig hjemmefra så undervisningen bliver så effektiv som muligt. Du kan også genopfriske det, du har lært i timerne samt, at du kan tage en af lektionerne hjemmefra som selvstudie helt lovligt.

Læs mere om forløbet

Hvad vores tidligere elever siger

Vi gør altid vores bedste for vores elever følere sig velkommen, hør selv

Rigtig god køreskole hvor der bliver gjort meget ud af, at teoritimer og køretimer skal være lærerige men også sjove.
Jeg kan klar anbefale at tage kørekort her.

Mie Borck

Sajad er fantastisk at køre med! Det er sjovt, samtidig med det er seriøst. Han går langt for sine elever, og det har jeg været taknemmelig for. Har helt sikkert ikke fortrudt at være med Sajad under mit forløb!😊

Michelle Husum

Så har jeg generhvervet kørekort hos Sajad kørekort Pro . Jeg er tilfreds og glad! 3 års ventetid er overstået. Et plus i det hele er at han køre den FEDESTE BMW. Tak for hjælpen og den hurtige prøve.

Timmi Ekcidar

Det er den bedste beslutning jeg har taget med hensyn til kørekort, det gik hurtigt og nemt at lære med sajad som kørelærer, samt sjovt og meget uformelt, så det ikke blev for kedeligt. Stor anbefaling herfra😊👍

Kathrine Nielsen

Rigtig gode køretimer der gjorde kørekortet meget nemmere at få.

Jens Cardel

Se flere anmeldelser på trustpilot her:

Start med kørekort i dag

Giv os et kald eller udfyld formularen.

Personbil