Personbil

Hvis du ønsker kørekort til personbil, er du havnet det rigtige sted.
Vi har mange års erfaring i undervisning af bilelever, og ved hvad der skal til, for at du bliver en dygtig billist.
Udover at have fokus på, at du bliver god i trafikken, tilstræber vi også, at du kommer så hurtigt og billigt igennem forløbet som muligt.
Det skal dog i den forbindelse nævnes, at alle er forskellige og det behov for lektioner, som nogle har, adskiller sig fra andres behov og vi går ikke på kompromis med dette i vores undervisning.

Har du lyst til at finde ud af, hvem vi er og hvordan vi gør tingene, så mød op til holdstart – det er helt gratis og uden forpligtelser.

Hvor gammel skal du være

Pr. 1/1 2017 må du påbegynde praktisk køreundervisning 3 måneder før din 17 års fødselsdag og da vi har 2 gange teori inden manøvrebane, kan du starte hos os ca 3,5 måneder før, du fylder 17.

Vi har hjulpet et utal af elever fra Hvidovre og omegn med at tage kørekort – meld dig til i dag vi kan også hjælpe dig – kontakt os her for mere information!