Trailer til personbil

Få udvidet trailerkørekort

Har du kørekort til kat. B alm. personbil, kan du få kørekort til stor påhængsvogn / trailer og få ret til at føre et vogntog, hvor påhængskøretøjets tilladte totalvægt ikke må overstige 3500 kg.

For deltagelse
Ønsker du at tage trailer-kørekort, ring da venligst eller send SMS til vores kompetente kørelærer Christian Bang for tilmelding på trailerhold med ønsket holddato.
Mobil: +45 40 25 87 55
Mail: christian.sonne.bang@gmail.com

Hvis du vil hurtigt igennem forløbet, så mød op til holdstart med en frisk lægeerklæring – husk billede med til lægen.

Der starter hold til B/E hver anden onsdag kl. 17.00 (i ulige uger)

TIMELD DIG TRAILERKØREKORT

Så tilmeld dig herunder

Bedre undervisning – lavere slutpris

KørekortPro er en seriøs køreskole med fokus på lærerig undervisning. Vi tilbyder et uformelt læringsmiljø, når du skal tage dit trailer- kørekort – og så har vi en central adresse i Hvidovre, hvorfra vi underviser både teori og praktisk kørsel med stor påhængsvogn.

5.200,-
    Udvidet trailer kørsel til personbil
    Ubegrænset teori
    6 Kørelektioner
    Praktisk køreprøve

Ekstra udgifter udover pakken

• Politiets gebyr kr. 280,
    • Består du ikke den praktiske prøve første gang, koster en ny prøve kr. 1500,- inkl. en kørelektion.
    • Har du behov for kørelektioner udover det obligatoriske, er prisen kr. 625.- pr. Lektion.

TIMELD DIG TRAILER KØREKORT TIL PERSONBIL I DAG!

Så tilmeld dig herunder

Hvad vores tidligere elever siger

Vi gør altid vores bedste for vores elever følere sig velkommen, hør selv

Rigtig god køreskole hvor der bliver gjort meget ud af, at teoritimer og køretimer skal være lærerige men også sjove.
      Jeg kan klar anbefale at tage kørekort her.

Mie Borck

Sajad er fantastisk at køre med! Det er sjovt, samtidig med det er seriøst. Han går langt for sine elever, og det har jeg været taknemmelig for. Har helt sikkert ikke fortrudt at være med Sajad under mit forløb!😊

Michelle Husum

Så har jeg generhvervet kørekort hos Sajad kørekort Pro . Jeg er tilfreds og glad! 3 års ventetid er overstået. Et plus i det hele er at han køre den FEDESTE BMW. Tak for hjælpen og den hurtige prøve.

Timmi Ekcidar

Det er den bedste beslutning jeg har taget med hensyn til kørekort, det gik hurtigt og nemt at lære med sajad som kørelærer, samt sjovt og meget uformelt, så det ikke blev for kedeligt. Stor anbefaling herfra😊👍

Kathrine Nielsen

Rigtig gode køretimer der gjorde kørekortet meget nemmere at få.

Jens Cardel

Se flere anmeldelser på trustpilot her:

Start med kørekort i dag

Giv os et kald eller udfyld formularen.